Gezamenlijke website van de Sassenheimse IJsclub en Schaats Trainingsgroep Sassenheim & Kagermeer

Sponsoractie voor Angela's Hope 4 Life

Gepubliceerd op 04 juni 2017
Op 17 juni organiseert de STS-KGM een sponsortocht op de wielerbaan van de RTV De Bollenstreek, Spekkelaan 3 in Lisse. De opbrengst van deze tocht komt geheel ten goede aan Angela's Hope 4 Life.
 
Het doel is om in 1 uur, tussen 19.00 en 20.00 uur, zoveel mogelijk rondjes te rijden op de wielerbaan. Voor elke ronde kun je je laten sponsoren, maar het mag ook voor een vast bedrag. We hopen zoveel mogelijk STS-KGM'ers op de wielerbaan te zien zodat we een mooi bedrag kunnen overhandigen! Ook familie, vrienden en bekenden zijn van harte welkom om mee te rijden! De minimale bijdrage is 20,- per fietser.
 
In de bijlage vind je een formulier dat gebruikt kan worden om de sponsors op te noteren en is alle informatie terug te vinden.
 
Voor wie nog niet bekend is met het verhaal hierachter: Angela, de vrouw van onze oud-voorzitter Jeff van Nobelen, lijdt aan kanker in de lever. In haar strijd is er een lichtpuntje, maar dat betekent dat ze een kostbare operatie moet ondergaan wat niet in Nederland kan. Zij is een crowd funding actie gestart om het geld bij elkaar te halen. In de bijlage vind u meer informatie over de achtergrond van deze actie.
 
Graag tot ziens op 17 juni op de wielerbaan in Lisse!