Verslag Kennemercup 2017

Gepubliceerd op 11 januari 2018

Dit seizoen heeft ijsbaan Haarlem een nieuw concept bedacht voor de baanwedstrijden.

De Kennemercup wedstrijden. Bijna ieder weekend kon er op zaterdag en zondag avond voor de categorieën jongens en meisjes junioren C en hoger hierom gereden worden. Tijdens deze wedstrijden waren punten te verdien per eindstand per afstand. De winnaar van een afstand kreeg 101 punten de tweede plaats 80, de 3e 70 en zo door tot de 10e plaats.

Dit jaar hebben 4 rijders meegedaan en hierin ook punten verzameld. Milou Butter heeft hierbij op de 500 meter dames junioren de 1e plaats behaald en op de 1000 m is zij 3e geworden. Iris Butter is bij de dames junioren op alle afstanden heel netjes in de top 10 geëindigd.

Jelle van Rijn is bij de heren junioren als 3e geëindigd op de 500 m. En op de 1000 m is Jelle 1e geworden. Ikzelf, Stan Zirkzee, ben op de 1000 en de 3000 m als 3e geëindigd.

De wedstrijden in Haarlem gaan verder als normale baanwedstrijden. Hopelijk worden er nog veel pr’s gereden dit jaar.

Sportieve groetjes,

Stan Zirkzee