Uitstekende prestaties wedstrijdrijders

Gepubliceerd op 05 maart 2018

In het weekend van 2-4 maart is er door diverse wedstrijdrijders van de STS-KGM weer bijzonder hard gereden. Ward Dielissen was actief op de Vikingrace in Thialf, een internationale wedstrijd waar de potentiële topschaatsers zich met elkaar kunnen meten. Bij de categorie 12 jarigen werden 3x 500 meter en 1x 1000 meter gereden. Ward liet zich hier goed zien met respectievelijke 5e, 3e en 4e plaatsen op de 500 meters en een fantastische 2e plaats op de 1000 meter! Hiermee eindigde hij op de 4e plaats overall.

In Utrecht waren Pien Hersman, Rianne Stroombergen en Bowien van der Spek actief. Zij reden hier op de Nationale Talentendag. Pien eindigde op de 1e plaats in haar categorie (C1), Rianne werd in dezelfde categorie 8e. Bowien eindigde op de 4e plaats in de categorie C2.

Allemaal gefeliciteerd met deze prestaties!