Zomerprogramma 2016-2017

Gepubliceerd op 04 april 2016

Nu de slotavond achter de rug is gaan we beginnen met de fysieke en mentale voorbereiding van het nieuwe schaatsseizoen. Lijkt nu nog heel ver weg, maar de zomer gaat altijd sneller dan je denkt! Op de slotavond zijn de zomertrainingen bekend gemaakt. Het heeft wat tijd en afstemming gekost, maar het heeft een mooi programma opgeleverd en het is toch veel eerder bekend dan vorig seizoen.

Onveranderd blijft de veldtraining op dinsdagavond voor pupillen en junioren, net als de fietstraining voor recreanten op woensdagavond en de skeelertraining op donderdagavond.

Gewijzigd is dat de fietstraining op dinsdagavond is verplaatst naar woensdagavond. En dat de duintraining niet meer op donderdagavond, maar op maandagavond plaatsvindt.

Nieuw zijn 2 fietstrainingen samen met de schaatsers van de Warmondse IJsclub. Op vrijdagavond op de Lissesse wielerbaan (bij RTV De Bollenstreek) en op zondagochtend een rondje in de streek.

Wellicht ten overvloede: bij alle fietstrainingen is het dragen van een goede fietshelm uiteraard verplicht. Op feestdagen gaan de trainingen niet door. Het complete schema is als bijlage opgenomen. We hopen op een grote opkomst, veel inzet en leuke fun bij alle trainingen!

Alvast veel dank voor de trainers en begeleiders die de trainingen gaan verzorgen.