Recreatief Schaatsen bij STS-KGM

Op de Weissensee

Als je gewoon sportief en lekker wil bewegen, dan is een oer-Hollandse sport als schaatsen natuurlijk uitermate geschikt. STS-KGM heeft een grote groep recreanten, omdat schaatsen in clubverband tegelijk sportief en gezellig is!

De begeleiders van de STS-KGM helpen je je techniek te verbeteren en snelheid te ontwikkelen. Of je voor te bereiden op de (alternatieve) Elfstedentocht.

Wanneer en waar?

Elk seizoen vanaf begin oktober tot half maart:

1. Elke woensdagavond van 21:50 - 23:00 op de IJsbaan Haarlem, verschillende niveau's inclusief instapgroep.
  2. Elke vrijdagavond van 21:50 - 23:00 op de IJsbaan Haarlem, redelijk tot gevorderde niveau's.

Geïnteresseerd?

Wil je een keer komen proberen, dat kan! Proeflessen, geheel vrijblijvend, zijn altijd mogelijk.