Vanaf 1 januari 2014 (vooralsnog voor een periode van 2 jaar) is het mogelijk om gebruik te maken van de Sport- en cultuurregeling Teylingen. De regeling is bedoeld om inwoners van de gemeente Teylingen die te maken hebben met structureel beperkte financiële mogelijkheden, in staat te stellen lid te zijn of te worden van een sport-, cultuur of jongerenvereniging in Teylingen.

Inwoners die voldoen aan de richtlijnen kunnen tot €70,- korting krijgen op hun contributie! In deze folder kunt u meer informatie over de regeling terugvinden. Mocht u van deze regeling gebruik willen maken, dan kunt u dit kenbaar maken aan de secretaris van de STS-KGM ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Uiteraard zal uw aanvraag volstrekt vertrouwelijk worden behandeld.

Meer informatie is ook te vinden op de website van de gemeente Teylingen.